Stichting Technische Opleidingen Rotterdam 

   Wij over ons Zelf  


                                                            

VMBO-studenten bezig met hun (praktijk) opdrachten 

 

 

 

Doelstelling:

Stichting Technische Opleiding Rotterdam is een Erkend Leerbedrijf voor een ieder,die het beroep van elektricien zou willen leren, dan wel een ieder die zich zou willen laten omscholen of bijscholen . 

Ieder natuurlijk persoon,doch in het bijzonder iedere werkeloze jongeren, die weinig of geen opleiding heeft genoten,het bieden van praktische lessen of te doen bieden van praktische lessen inzake ondermeer Monteur Elektrotechnische Installaties (M.E.I) 

 

 

In bovengenoemde Stichting zijn 2 bestuurders vertegenwoordigd. Beiden hebben ze met succes Elektrotechniek gestudeerd. Na hun studie hebben zij 8 jaar werkervaring opgedaan in de bouw (woning- en utiliteitbouw) Ook zijn ze beiden Erkende installateurs in de installatie-en elektrotechnische branch

 

Bedoelde bestuurders zijn de heren Charlie Eersteling (Elektro-& Installatietechniek Ing.) en H.P. Snijders, installatietechniek (MBO-Niveau 4) De heer Snijders is met de dagelijkse zaken van de stichting bezig ( administratie,organisatie, logistiek etc) De heer Charlie Eersteling daarentegen is hoofddocent elektro ; -installatie en bedrijfstechniek , tevens hoofddocent en kwalificerend beoordelaar (VMBO, MBO)

 

Bij Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/ Charlois is de kwaliteit van het vakmanschap gegarandeerd!

 

Uitleg door de Praktijkopleider 

 

                                  Een van de vele praktijopdrachten (Niveau 2 MBO)

 

 Dit is een (voorbeeld) van een driefase Generator