Cursus Elektriciteit
Wij over onszelf
Assistent Monteur
Woninginstallatie
Storing zoeken
Contactinformatie
Zo vindt u ons
Sitemap
Inschrijfformulier
avw-Cursus
Ministerie v.OC&W

OPLEIDNGEN & CURSUSSEN ELEKTRICITEIT (HUISINSTALLATIE)

 STICHTING TECHNHJISCHE OPLEIDING ROTTERDAM/CHARLOIS

                                               010-786.60.16/  06-16654090

 

 

 

 

VMBO-studenten bezig met hun (praktijk) opdrachten 

 

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois

 is een Erkend Leerbedrijf & Praktijkcentrum voor iedereen,Jong en Oud,Mannen en Vrouwen,die het vak van Elektro-en InstallatieTECHNIEK heel graag zouden willen leren. 

 

 

Doelstelling:

Ieder natuurlijk persoon,doch in het bijzonder iedere werkeloze jongere, die weinig of geen opleiding heeft genoten,het bieden van praktische lessen of te doen bieden van praktische lessen inzake ondermeer Monteur Elektrotechnische Installaties (M.E.I) Stichting Technische Opleidingen Rotterdam zet zich al jaren in, om leerlingen op te leiden en te begeleiden naar een betaalde baan. Stichting Technische opleidingen Rotterdam opereert zonder winstoogmerk!

 

In bovengenoemde Stichting zijn 2 bestuurders vertegenwoordigd. Beiden hebben ze met succes Elektrotechniek gestudeerd en in 2000 voornoemde studie afgerond. Na hun studie hebben zij 8 jaar werkervaring opgedaan in de bouw (woning- en utiliteitbouw) Ze zijn ook beiden REI - Erkende installateurs in de installatie-en elektrotechniek

 

Bedoelde bestuurders zijn de heren C.Eersteling (Elektrotechniek HBO) en Michael Drooduin Elektro-en installatietechniek (MBO-Niveau 4) De heer Drooduin is met de dagelijkse zaken van de stichting bezig ( administratie,organisatie, logistiek etc) De heer C.Eersteling daarentegen is docent elektrotechniek,Gas , Water en Centrale verwarming. Drie keren per week geeft hij praktijklessen elektro-en installatietechniek.Bij stichting S.T.O.R.C is hij aldaar de hoofddocent en tevens kwalificerend Praktijkbeoordelaar VMBO MBO & HBO)

 

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois is Lid en partner van de Elektrotechnische brancheorganisatie  KENTEQ, SBB . Stichting Technische Opleidingen Rotterdam is erkend door het Ministerie van (OCW) en Bedrijfsleven.

 

Bij Stichting Opleidingen Rotterdam is de kwaliteit van het vakmanschap gegarandeerd!

 

Uitlegsituatie door de Praktijkopleider/Leraar en kwalificerend beoordelaar (VMBO MBO en HBO)

 

 

                                                                                Een hele pittige opdracht (Niveau 2 MBO)

 

 Een driefase Generator